top of page

Get Fit!

Fitness.png

Fitzone Putte heeft een ruim opgezette fitnessruimte, uitgerust met voldoende apparatuur. Hier werk je in een stimulerende omgeving aan een fit en sterk lichaam. Je bepaalt zelf of je je vooral richt op krachttraining, cardio (vetverbranding en conditieopbouw) of een combinatie van deze trainingen. Uiteraard heeft Fitzone Putte ook een echte 'krachthoek' met dumbbells.

De deskundige instructeurs van Fitzone Putte zijn altijd bereid om uitleg te geven over een oefening. Ook nemen ze de tijd om samen met jou een persoonlijk fitnessplan op te stellen. Wedden dat je snel resultaat ziet van je inspanningen?

Fitness toestellen en apparatuur zijn tijdens de openingstijden beschikbaar

fitvibe_medical_start1.jpg
Fitvibe.png

Snel fit worden, het professionele toestel!

De laatste jaren wordt vibratietraining steeds populairder bij mensen die fitter of leniger willen worden, hun spierkracht willen vergroten, hun botdichtheid willen verhogen, hun evenwicht willen trainen of zich gewoon beter in hun vel willen voelen. 


Zowel mensen die het toestel zelf gebruiken als de fitnessinstructeurs in sportscholen zijn onder de indruk van de ongelooflijk snelle resultaten die met deze trainingsmethode behaald kunnen worden, en dat met minimale inspanning en een veel lagere belasting van de gewrichten. Als men al deze voordelen mee laat wegen is vibratietraining de ideale vorm van lichaamsbeweging voor iedereen, zelfs voor mensen die niet in staat zijn om met de meer traditionele fitnesstoestellen te trainen.

Afspraak en meer info aan de bar.

Better-Belly.png

Snel een strakke buik!

Waarom het nu wel mogelijk is af te slanken rond uw taille.

Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).

Door met de Better Belly@ te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Better-Belly-500x220.jpg
DSC02811 (1).jpg
Spinning.png

Indoorcycling (vaak spinning genoemd) is een workout met muziek op een soort hometrainer. De fiets is voorzien van een knop waarmee je de weerstand en dus ook de training steeds zwaarder kunt maken. Wie naar een "fietsklasje" kijkt, ziet veel rood aangelopen, geconcentreerde gezichten. Maar laat je daardoor niet afschrikken: indoorcycling is een toegankelijke en ontzettend leuke fitnesstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Wees gewaarschuwd: wie er eenmaal aan begint, raakt er aan verslaafd! Zweten maar.

De eerste keren ga je soms te snel en dan weer te langzaam. Maar na een paar keer heb je echt de smaak te pakken en wordt je conditie veel beter. Ook je kracht in je benen neemt toe. En je zal gewicht verliezen!

 

Spinningslessen op Dinsdag en Donderdag 19:30 - 20:30. Inschrijven aan de bar.

Hip-Hop-Kids.png

Energieke, moderne danscombinaties op R&B, Hip-Hop en Funk Music. Ook verschillende stijlen uit de hiphop cultuur komen aan bod en zijn gebaseerd op creativiteit en beleving! De dansers zijn vaak gekleed in “baggy clothes”.
Streetdance is een combinatie van techniek, danspasjes en een goed ritmegevoel. Het barst van zelfvertrouwen, lef en dynamische bewegingen! Hiernaast een 'Youtube' Voorbeeld van Hip Hop Streetdance.

 

Hip Hop Les op Woensdag 18:00 - 19:00

740723_475889199142508_113624185_o.jpg
Vechtsport.png

Kickboxen - Boxen

Kickboksen is van de vele vechtsporten veruit de populairste vechtsport in Nederland.

Deze sport kan nu door iedereen worden beoefend, onderscheid tussen man, vrouw, jong of oud is niet meer aan de orde.
Kickboksen is populair omdat je gebruikt maakt van al je spiergroepen, en het bevrijdend werkt. In tegenstelling tot wat je wel eens lesst in de media gaat het er bij deze vechtsport uitermate respectvol aan toe. De sfeer is dan ook prima te noemen en je voelt je bij ons al heel snel thuis. Geen aanmerkingen over je gewicht, leeftijd of komaf, nee gewoon lekker trainen met de groep dat is het wat onze sportschool zo bijzonder maakt.

Circuittraining.png

een efficiënte training op het gebied van

cardio en kracht!

 

Circuittraining is een trainingsvorm waarbij je conditioneel aan je krachtuithoudingsvermogen gaat werken. Je verbetert je kracht, zodat je bepaalde activiteiten in het dagelijkse leven langer vol kunt blijven houden, zonder dat je er als een krachtige spierbundel uit komt te zien.

Het hoge tempo en de vele herhalingen zorgen ervoor dat je efficiënt traint zodat je hartslag hoger blijft dan bij andere krachtvormen.
De combinatie van kracht- en conditietraining is dan ook de sleutel voor vetverbranding!

Door aan krachttraining te doen, bouw je spiermassa op en alleen de spieren in je lichaam zijn in staat om vetmassa te gebruiken als energie en daarmee de opgeslagen vetreserves te verbranden. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer jouw lichaam dus verbrandt.

Circuittraining is daardoor een aantrekkelijke trainingsvorm waarbij de opbouw van kracht en spierconditie zich aan elk niveau aanpast. De aantrekkelijkheid ligt voor veel mensen ook in het feit dat je door gebruik van vaste toestellen en beperkte instelmogelijkheden snel en efficiënt traint.

Begeleide circuittrainingen op Dinsdag en Donderdag 10:00 - 11:00

bottom of page