top of page

Get Fit!

Fitness.png

Fitzone Putte heeft een ruim opgezette fitnessruimte, uitgerust met voldoende apparatuur. Hier werk je in een stimulerende omgeving aan een fit en sterk lichaam. Je bepaalt zelf of je je vooral richt op krachttraining, cardio (vetverbranding en conditieopbouw) of een combinatie van deze trainingen. Uiteraard heeft Fitzone Putte ook een echte 'krachthoek' met dumbbells.

De deskundige instructeurs van Fitzone Putte zijn altijd bereid om uitleg te geven over een oefening. Ook nemen ze de tijd om samen met jou een persoonlijk fitnessplan op te stellen. Wedden dat je snel resultaat ziet van je inspanningen?

Fitness toestellen en apparatuur zijn tijdens de openingstijden beschikbaar

Better-Belly.png

Snel een strakke buik!

Waarom het nu wel mogelijk is af te slanken rond uw taille.

Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).

Door met de Better Belly@ te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Better-Belly-500x220.jpg
Vechtsport.png

Kickboxen - Boxen

Kickboksen is van de vele vechtsporten veruit de populairste vechtsport in Nederland.

Op woensdag en vrijdagavond bij onze oude vertrouwde Richie. deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud. Voor meer informatie kunt u aan de bar terecht of bellen naar 0164 - 60 65 20

foto box.jp
Circuittraining.png

een efficiënte training op het gebied van

cardio en kracht!

 

Circuittraining is een trainingsvorm waarbij je conditioneel aan je krachtuithoudingsvermogen gaat werken. Je verbetert je kracht, zodat je bepaalde activiteiten in het dagelijkse leven langer vol kunt blijven houden, zonder dat je er als een krachtige spierbundel uit komt te zien.

Het hoge tempo en de vele herhalingen zorgen ervoor dat je efficiënt traint zodat je hartslag hoger blijft dan bij andere krachtvormen.
De combinatie van kracht- en conditietraining is dan ook de sleutel voor vetverbranding!

Door aan krachttraining te doen, bouw je spiermassa op en alleen de spieren in je lichaam zijn in staat om vetmassa te gebruiken als energie en daarmee de opgeslagen vetreserves te verbranden. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer jouw lichaam dus verbrandt.

Circuittraining is daardoor een aantrekkelijke trainingsvorm waarbij de opbouw van kracht en spierconditie zich aan elk niveau aanpast. De aantrekkelijkheid ligt voor veel mensen ook in het feit dat je door gebruik van vaste toestellen en beperkte instelmogelijkheden snel en efficiënt traint.

Begeleide circuittraining op zondagochtend van 09:00-10:00

foto roel.jpg
Ruime fitnessruimte

Voor al uw wensen bent u welkom bij Fitzone!

bottom of page